De stilte-app

Zin om wat stilte toe te voegen aan de zelfzorgkit van jouw werknemers? Drie stiltebelevingen zitten verpakt in een handige app.

  • In acute gevallen kan je direct online 10 minuten stilte ervaren onder persoonlijke begeleiding. Je drukt eenvoudigweg op de contactknop, er opent een Zoom-sessie en een stiltebegeleider brengt jou geleidelijk aan tot rust.
  • Wekelijks biedt de app een persoonlijk begeleide stiltesessie van 10 minuten aan, die doorgaat online en in groep. Wil je deelnemen? Druk simpelweg op de weeksessie-knop of meld je vooraf aan, dan krijg je per email een reminder toegestuurd.
  • Op ieder moment van de dag en zo vaak als je maar wilt, kan je genieten van de 3 minuten stiltevideo, die je vindt onder de videoknop.

Dit alles wordt je aangeboden vanaf €500,-/maand (excl. BTW).

1 De app is bruikbaar op iOS en android gestuurde smart phones en op je computer en wordt aan het intranet van uw bedrijf gekoppeld.
2 De prijs wordt bepaald door het aantal werknemers  van jouw bedrijf en het aantal wekelijkse groepssessies en acute stiltesessies die aangeboden zullen worden.

Wil je graag meer weten over de stilte-app of wil je de app uitproberen. Vraag dan een offerte aan.

Voor freelancers, eenmanszaken en bedrijven met minder dan 10 werknemers geldt het volgende aanbod:

Prijs: €50,-/persoon/maand (excl. BTW)