Stilteaanbod

Sa Story Ori biedt jouw organisatie of bedrijf graag de volgende stilte opties aan.

Stilte in alles

Verhalen, muziek en beeld

De voorstelling draait rond het boek “Stilte in alles” van stiltecoach en weefster, Petra Dumoulin. Stilte is al meer dan 50 jaar haar ding en ze ontdekte dat die kwaliteit altijd en overal aanwezig is in het leven. Tijdens de voorstelling leest ze met passie stille mijmeringen uit het boek voor.

Ze wordt muzikaal bijgestaan door B-Earth en beeldend door Joris Van Hove.

Even 10′ stilte op het werk

Onder vakkundige begeleiding 10 minuten in groep een break inlassen doet wonderen. Het laadt de concentratie en veerkracht weer op en vermindert stress.

€25,- / sessie / locatie, voor online begeleiding (max. 50 deelnemers)
€50,- / sessie / locatie + vervoersonkosten vanuit antwerpen, voor begeleiding ter plaatse in het bedrijf
Prijzen zijn exclusief BTW.
stilteweven

Stilteweven

Na een korte intro over spinnen, kaarden en weven, zetten we ons in een cirkel. Middenin de cirkel staat één weefstoel, waarop we tijdens het event samen in stilte weven aan één doek.
Iedere deelnemer weeft 10′, dan klingelt er een belletje en schuift iedereen een plaatsje op en is het de volgende deelnemer die stilteweeft. De anderen ondersteunen het weven met hun stille aanwezigheid. Zo weven we veel meer dan een hebbeding, we weven samen gemeenschap.

Er zijn geen technieken of patronen te volgen, je laat je gewoon intuïtief inspireren door het kleine strookje, dat er zichtbaar is op het weefgetouw.

€35,- / deelnemer (incl. BTW) (min. 4 en max. 12 deelnemers)
Duurtijd van het totale event: 3 uur

Door samen aan één doek te weven, weven we een hechte gemeenschap.

Petra Dumoulin

De stilte-app

Zin om wat stilte toe te voegen aan de zelfzorgkit van jouw werknemers? Drie stiltebelevingen zitten verpakt in een handige app, zodat jouw werknemers zowel zelf op ieder moment van de dag, als wekelijks in groep, als in acute situaties onder persoonlijke begeleiding de stilte kunnen hervinden.

Als bedrijf betaal je een vast maandbedrag voor het gebruik van de stilte-app door je personeel. Prijzen: vanaf €500,-/maand (excl. BTW).

Voor freelancers, eenmanszaken en bedrijven met minder dan 10 werknemers geldt het volgende aanbod:

Prijs: €50,-/persoon/maand (excl. BTW)