Voorstelling “Stilte in alles”

Verhalen, muziek en beeld

De voorstelling draait rond het boek “Stilte in alles” van stiltecoach en weefster, Petra Dumoulin. Stilte is al meer dan 50 jaar haar ding en ze ontdekte dat die kwaliteit altijd en overal aanwezig is in het leven. Tijdens de voorstelling leest ze met passie stille mijmeringen uit het boek voor.

Joris Van Hove is ingegaan op de uitdaging om dit boek digitaal te illustreren. Met de tekst als inspiratiebron maakte hij schetsen op papier om die daarna via computer uit te werken. Joris heeft ooit de opleidingen grafiek en beeldhouwen gevolgd in de academie. Link naar Joris’ website.

Bart Verhelst (B-Earth) gaat, tijdens de voorstelling, de uitdaging aan om de verhalen en beelden met klank te omarmen. De muziek, die Bart in het moment creëert, nodigt jou uit om je gedachten te verstillen, je lichaam te ontspannen en je kinderlijke verwondering te heractiveren. B-Earth biedt stemklankexpressie en klankmeditaties aan en is daarenboven natuurfotograaf. Link naar B-Earth’s website.

Fragmenten uit de voorstelling

Podium- of huiskamervoorstellingen

Duur? 1 uur
Waar? in uw huiskamer of bij u in de organisatie
Prijs? €150, – per voorstelling

Reserveer je voorstelling en betaal via: Paypal.me/sastoryori of via:


Blogpost over: Stilte in alles in de woonzorg

Op 30 oktober 2022 gaven we een voorstelling van “Stilte in alles” voor de bewoners van Leliedal, de dementie-afdeling, in woonzorgcentrum Sint-Vincentius te Ekeren.

Het was een heel fijne ervaring.

Lees verder