autobio

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Een stille ziel met een kwebbelende geest, die houdt van doordenken, zijn, niets moeten doen, veranderen, bewegen en aanpassen. Ernstig en vrolijk tegelijk. Hard en zacht inéén. “Een clown” zei een vriendin me ooit. Een duchtige lezer, een eeuwige leerling en een enthousiast mens.

Als ik een superheld was, wie zou ik dan graag zijn?

Gewoon een bon-vivant die mensen via haar creaties weet te raken en te inspireren.

Wat waardeer ik in mezelf?

Ik beschouw mijn diepgang, flexibiliteit, vrolijkheid als grote pluspunten in mijn leven. Ik beheers ook de kunst om veel tijd voor mezelf te nemen.

Ik ben een mens die het vermogen heeft om zich te laten raken door gebeurtenissen en mensen en om te groeien door mijn ervaringen. Ik pas me organisch aan aan veranderingen, zonder trauma. Ik heb het vermogen om verlies te ervaren, maar beschik ook over de toegang tot mijn intuïtie en tot het verwerkingsmechanisme om vanuit het niets iets te scheppen.

Ik ben zelfsturend en reageer op een gezonde en vernieuwende manier op mijn omgeving.

Ik ben warm, vol verbeelding en integer.

Het lijkt wel of ik om de 10 jaar mezelf en mijn leven opnieuw uitvind. Ik ben niet bang voor crises. Ik probeer mijn dromen te leven en besef dat eventuele moeilijkheden die ik tegenkom me naar een sprankelend nieuw begin zullen leiden.

Waar sta ik voor in het leven?

 • Onthechting van vorm
 • alleen-zijn
 • meditatie
 • natuur/aarde
 • eenvoud – zuiverheid – duurzaamheid
 • empathie
 • bouwen aan de innerlijke weg
 • bewustwording door interactie
 • structureren en benoemen
 • loslaten van wat niet meer functioneel is, van wat energie kost, van wat ik innerlijk ontgroeid ben
 • opgejaagde, rusteloze aard. Wat leidt tot gecontroleerd forceren van verandering >>> ipv op zijn beloop te laten

Wat soort werk ambieer ik?

Werk waarbij ik mijn talenten en mijn creativiteit (incl. verbeelding) kan inzetten.