Stilte, een dosis natuur en een kans om gewoon te zijn.

Misschien zijn de grootste behoeften op dit moment 

stilte, 
een dosis natuur, 
een pauze in het denken, en 
de mogelijkheid om gewoon even te zijn. 

We leven in een stedelijke, hectische, door schermen gedomineerde, lawaaierige, informatie- en entertainmentrijke wereld. We zijn steeds meer verbonden met de rest van de wereld en hebben steeds minder contact met de natuur, het heden en onze innerlijke kern van vrede en rust.
Heb je geen tijd of zin om buiten te gaan. Geniet dan even digitaal van de natuur en haar prachtige stilte. Ik neem jullie mee naar Stockholm (Zweden).

Guide to Silence – Stockholm City project. In september 2021 ging het tweede deel van een project van start, waar deze video deel van uitmaakt. Dit project omvat 19 kleinere parken in de stad. Het eerste deel van het project, gelanceerd in 2016, omvat 11 natuur- en cultuurreservaten, 22 wandelingen, 65 ge√Įdentificeerde rustplaatsen die een grote verscheidenheid aan ervaringen bieden. Van kilometers uitzicht op zee en meren tot diepe bossen en open cultuurlandschappen. Meer dan een miljoen inwoners van de stad Stockholm en omliggende gemeenten hebben toegang tot deze stiltewandelingen direct vanuit hun huis/werkplek, na een korte reis per fiets, metro, bus of auto.